top of page
  • Writer's pictureRianca Kranendonk

Hoe dubbelzijdig afdrukken op een Lexmark-printer inschakelen?


Bellen Lexmaaark Printer Nederland

Bent u een van de vele mensen op de planeet die altijd afdrukken van verschillende documenten en foto's nodig heeft? Als uw antwoord ja is, moet u zo snel mogelijk investeren in een geschikte en betrouwbare printer die door Lexmark is gemaakt.


Het regelmatig bezoeken van het cybercafé om af te drukken kan een behoorlijke uitdaging en tijdrovend zijn. Maar betekent dit dat u moet afzien van het voldoen aan uw behoeften? Nee.


Daarom moet u zo snel mogelijk een afdrukapparaat aanschaffen. U kunt ook de hulp inroepen van het ondersteuningsteam van Lexmark als u zo snel mogelijk meer wilt weten over dit aspect.


Deze printers zijn uitgerust met eersteklas technologie en tools, zodat u ze probleemloos op elke manier kunt gebruiken. Niet alleen dat, maar Lexmark biedt zijn klanten ook verschillende soorten opties. Daarom kunt u ze allemaal krijgen, afhankelijk van uw voorkeuren, vereisten en budgettaire beperkingen.


Het maakt niet uit wie je bent of hoe goed je thuis bent in technologie en internet, het kan moeilijk zijn om een ​​elektronisch apparaat in te stellen als het je eerste keer is. Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee.


In tijden als deze kunt u het beste het technische ondersteuningsteam van Lexmark bellen en hun deskundig advies vragen. Het enige dat u hoeft te doen, is de complicaties uitleggen waarmee u wordt geconfronteerd, en zij zullen binnen enkele minuten contact met u opnemen.


Verder zijn er enkele instructies die u in gedachten kunt houden als u dubbelzijdig afdrukken wilt inschakelen. Laten we ze nu gedetailleerd bekijken voor een beter begrip:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is een document of een afbeelding openen op het door u gekozen apparaat

  2. Zodra het bestand is geopend, gaat u naar de opties en tikt u op Afdrukken

  3. Zodra het bestand klaar is om af te drukken, tikt u op het tabblad Eigenschappen dat u tegenkomt

  4. U krijgt een lijst met opties. Selecteer het tabblad Pagina-indeling onder de categorie Voorkeuren

  5. Tik op het tabblad Dubbelzijdig afdrukken dat u zult vinden

  6. Tik op Lange zijde of Korte zijde volgens uw voorkeuren

  7. Tik op Ok om af te drukken

Bellen Lexmark printer nummer als u de instructies in deze blog niet begrijpt.



Recent Posts

See All
bottom of page